Izvor:
23.06.2017 u 02:13
0

Dobra vest za roditelje: Mladi neće smeti u kafiće posle 22 časa!

Menadžer Grada Beograda Goran Vesić šokirao je danas mlade stanovnike prestonice pošto je izjavio da će svima koji nisu punoletni uskoro biti zabranjen ulaz u kafiće posle 22 sata!Menadžer Grada Beograda Goran Vesić šokirao je danas mlade stanovnike prestonice pošto je izjavio da će svima koji nisu punoletni uskoro biti zabranjen ulaz u kafiće posle 22 sata!

– U većini gradova sveta maloletnici ne borave u barovima posle nekog vremena i na tome radim zajedno sa ministrima Nebojšom Stefanovićem i Rasimom Ljajićem. Da bi to profunkcionisalo mora se omogućiti obezbeđenju u tim objektima da gostima traže ličnu kartu – rekao je Vesić.

On veruje da bi ovakva odluka dobila podršku roditelja.

– Uveren sam da bi je pozdravili svi roditelji, ali i mladi kada sazru. Baš kao i da bi posle Beograda, mogla da bude primenjena i u drugim gradovima. Međutim, ima još mnogo oblasti u kojima treba uvesti red, kao što su buka, fasade i grafiti na njima – zaključio je Vesić.

blic.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter