Izvor:
24.06.2017 u 21:02
0

Naoružajte se živcima: Ako putujete u Grčku, spremite se za velike gužve! (FOTO)

Na graničnom prelazu "Bogorodica" danas su dugačke kolone vozila i za ulazak iz Makedonije u Grčku čeka se satima, javili su makedonski mediji.

Za ulazak u Grčku čekaju pretežno automobili sa makedonskim i srpskim registarskim tablicama.

Šest kolovoznih traka prepune su vozila, a kako navode putnici koje je anketirao Dojče vele, na ulazak u Grčku se čeka u proseku tri sata.

Prema proceni Televizije 21, na najfrekventnijem makedonsko-grčkom prelazu na ulazak u Grčku čeka više od 10.000 ljudi.

Nadležne pogranične vlasti navode da su razlozi za veliku gužvu godišnji odmori i produženi vikend u Makedoniji zbog praznika Ramazan Bajram. Neradni ponedeljka doneo je mnogim Makedoncima da pobegnu negde na produžen vikend, te su ove gužve unapred najavljivane.

Normalizacija saobraćaja na prelazu "Bogorodica Evzoni" se očekuje u popodnevnim satima, a Auto-moto savez Makedonije je saopštio da na drugim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

blic.rs
Foto: Twitter/trajk0v

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter