Izvor:
26.06.2017 u 01:09
0

NOVI BULEVAR PUŠTEN U SAOBRAĆAJ: Četiri trake povezuju Tošin bunar i Most na Adi!

Novoizgrađeni bulevar sa četiri trake koji povezuje Tošin bunar i most na Adi večeras je pušten u saobraćaj.

Gradski menadžer Goran Vesić je ranije danas je rekao da će novim bulevarom građani od Tosinog bunara na Novom Beogradu, preko mosta na Adi, do Požeške ulice na Banovom Brdu moći da stignu sa desetak minuta.

Prema njegovim rečima, novi bulevar je ukupne duzine oko 2,5 kilometara od kojih je 500 metara mostovna konstrukcija, drugih 500 metara je silazak sa mosta a ostatak te deonice je na zemlji.

"Veoma smo ponosni što smo taj posao završili jer to olakšava život građanima", naglasio je gradski menadzer.

Tom prilikom je najavio da će slični radovi biti urađeni i sa druge strane mosta…od Hipodroma ka Rakovici kao i tunel kroz Topcider i pozvao građane da daju svoje predloge za ime novog bulevara.

tanjug.rs
Foto: beoinfo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter