Izvor:
26.06.2017 u 23:13
0

AMSS: Pogodniji uslovi za vožnju, oprez zbog radova!

U toku večeri očekuje se razvedravanje, pa samimi tim i pogodniji uslovi za, a Auto-moto savez Srbije vozačima savetuje više opreza za volanom na deonicama na kojima se izvode radovi.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazuiz Srbije na GP Batrovci su 120 min, aa GP Kelebija 60 min, a na GP Horgoš su oko 90 minuta.

Produžavaju se radovi Faze 2 na rehabilitaciji dela državnog puta I A reda broj 1 do 06.07, na deonici Novi Sad-Beograd, kod Sentandrejskog mosta, u desnoj kolovoznoj traci, smer Novi Sad-Beograd.

U toku izvođenja radova, za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, a saobraćaj se odvija levom preticajnom trakom (iz pravca Subotica-Beograd), a iz pravca Beograd-Subotica saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom.

Na državnom putu II A reda broj 152, na deonici Topola-Rudnik izvodiće se radovi na periodičnom održavanju puta.

Od 26.06 do 29.06 u periodu od 07.00 do 17.00 časova, doći

će do obustave saobraćaja zbog radova na prevlačenju manjih deonica asfalt-betonom, na državnom putu I B reda broj 42, prolaz kroz Preševo. Za vreme obustave, saobraćaj će se odvijati okolnim ulicama u Preševu, a preusmeravanje saobraćaja vršiće ekipe

saobraćajne policije.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter