Izvor:
09.07.2017 u 14:08
0

PUTNICI, SAMO STRPLJIVO: Pojačan saobraćaj na putu za Crnu Goru, Makedoniju i Bugarsku! (foto)

Vozače na putevima u Srbiji danas očekuje pojačan saobraćaj, posebno ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, a vreme zadržavanja na granicama je promenljivo, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima saobraćaj je za sada umerenog intenziteta.

U satima pojačanog saobraćaja preporučuje se korišćenje manje frekventnih prelaza sa Madjarskom kao što su Bački Breg i Kelebija, a samo za putnička vozila od 7.00 do 19.00 otvoreni su Horgoš II, Bajmok, Bački Vinogradi i Đala.

U slučaju većeg broja vozila na granici sa Hrvatskom AMSS savetuje vozače da koriste granični prelaz Šid ili Bačku Palanku, a ka Crnoj Gori Brodarevo i Jabuku.

U ponedeljak, 10. jula na deonici Lazarevac-Ljig, u mestu Ćelije, izvodiće se radovi na struganju i asfaltiranju kolovoznog zastora, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter