Izvor:
10.07.2017 u 19:20
0

KAO NEUKUSNA BOMBONA: Ruski turisti NEZADOVOLJNI Hrvatskom turistučkom ponudom!

Ruski turisti nezadovoljni su Hrvatskom ponudom ovog leta i kažu da je lošija u odnosu na prethodnu i da liči na "lepo pakovanje neukusnih bombona", preneo je portal Index. hr.

Mlada majka Ana Jaroš, koja je u Hrvatskoj bila više puta, do sada je, kaže bila veoma zadovoljna, ali da je ove godine veoma razočarana.

– Hrvatska je u 2017. godini kao lepo pakovanje neukusnih bombona – kaže Jaroš, dodajući da je na fotografijama sve lepo, a da su u stvarnosti apartmani užasni, plaže pretrpane, a usluga u kafićima loša.

Smatra da bi sve to bilo i u redu kada ne bi bilo toliko skupo.

Ipak, ruska turistkinja je otkrila koje su, po njenom mišljenju, prednosti Hrvatske.

– Kao prvo, kava i kokteli u kafićima su ukusni, kao drugo, detetu se sve jako sviđa, kao treće, zbog mora se isplati pretrpeti sve probleme", navela je.

Polina Koroljkova u Hrvatsku dolazi svake godine, ali napominje da "u Hrvatskoj postoje pretrpana i ne baš čista mesta".

– Upravo zato izbegavamo plaže u velikim gradovima – ne samo u Hrvatskoj, već svugde. U Hrvatskoj nisam videla nijednu prljavu betonsku plažu, iako sam obalom prošla nekoliko puta i bila na petnaest ostrva – ističe Koroljkova.

Za nju Hrvatska ne ostavlja utisak zemlje koja je skuplja od susedne Crne Gore, koja je, navodi, puno prljavija.

– Što se tiče cena, cena trajekta, posebno ako ste sa automobilom, restorana visokog kvaliteta. Apartmani su primereni svojoj ceni. Nisu jeftini, ali su dobri… – kazala je ona za RBTH, prenosi Index.

Izvor: Tanjug

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter