Izvor:
14.07.2017 u 17:49
0

AMSS: Oprez zbog intenzivnijeg saobraćaja!

Na putevima Srbije je zbog godišnjih odmora i vikenda pojačan intenzitet saobraćaja pa se vozačima savetuje veći oprez u vožnji, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Kako bi ubrzali prolazak na naplatnim rampama i izbegli eventualna

zadržavanja, potrebno je pripremiti tačan iznos za naplatu putarine.

U jeku je i građevinska sezona pa je potrebna dodatna pažnja na onim deonicama na kojima se izvode radovi.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Pojačan saobraćaj vozače očekuje na GP Gradina sa Bugarskom, a vozila se na izlazu iz zemlje, zadržavaju od 30 do 40 minuta.

U subotu, 15. jula na državnom putu II A reda broj 152, deonica Topola – Rudnik, zbog izvođenja radova na periodičnom održavanju, doći će do obustave saobraćaja od 09.00 do 17.00 časova. Za vreme obustave, saobraćaj će se odvijati alternativnim putevima.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Pojačan saobraćaj vozače očekuje na GP Gradina sa Bugarskom, a vozila se na izlazu iz zemlje zadržavaju od 30 do 40 minuta.

Na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75), deonica Sirig-Subotica, juče je počela druga faza radova na izgradnji kompleksa čeone naplatne stanice „Subotica". U toku radova, saobraćaj će biti preusmeren sa leve na desnu kolovoznu traku autoputa.

Na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75), od petlje „Ražanj" do petlje „Aleksinački rudnici", u oba smera, izvodiće se radovi na košenju i iznošenju trave u srednjem pojasu i na bankini, od 13. do 20.07.

Radovi na frezovanju i krpljenju asfaltnog kolovoza izvodiće se u periodu od 06.00 do 17.00 časova na deonicama državnih puteva, i to: 13.07, 15.07. i 17.07. na državnom putu II A reda broj 179, deonica Čačak-Drakčići, od Benzinske pumpe Lukoil do Čačak bolnice a 14.07.2017.godine na državnom putu I B reda broj 22, deonica

Preljina-Mrčajevci (od Mojsinja do Mrčajevaca).

Saobraćaj će se odvijati usporeno uz naizmenično propuštanje vozila sa povremenom obustavom saobraćaja.

Produžavaju se radovi do 21.07. od 08.00 do 17.00 časova, na državnom putu II B reda broj 355, na deonici Gojna Gora – Ljubić (Čačak), kod Suvog Brega (UlicaVidosava Kolakovića i Slavka Krupeža). U zoni radova, saobraćaj se odvija usporeno, a radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter