parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Taksista je na sedištu našao torbu punu para, al se nije dvoumio!

 

 

 

 

 

I u Kaknju se nedavno dogodio sličan slučaj, ovoga puta u vozilu taksiste Midhata Velispahića iz Brežana kod Kaknja.

U vremenima kada novac  dominira i kada svaka marka dobro dođe za život nađu se i oni pošteni pronalazači koji vrate  i torbice i novčanike pravim vlasnicima.

Mnogi se u BiH sećaju Redže Hamzića koji je radeći na parkingu pred zgradom Opštine Goražde pronašao torbicu u kojoj se nalazilo čak 235.000 KM. Novac je izgubila porodica iz Užica. Toj porodici novac je u celosti vraćen.

I u Kaknju se nedavno dogodio sličan slučaj, ovoga puta u vozilu taksiste Midhata Velispahića iz Brežana kod Kaknja.

Naime jedna mušterija zaboravila je torbu u vozilu sa većom količinom novca i prema njegovim rečima on se nije dvoumio ni jednog trenutka da vrati izgubljeno.

- Tuđe je tuđe i to tako treba gledati. Osmeh i ushićenje koji vratite ljudima nakon što im javite da se novac i kartice nalaze kod vas ne bih menjao nizašta na svetu. Ponude mi i nagradu, ali naravno da je odbijem iz jednog razloga. Zamislim kako je taj novac teško stečen i zarađen i porodici koja ga je izgubila i ti još trebaš uzeti deo. I neki unutrašnji glas mi kaže – ne dolazi u obzir - kaže Midhat, piše Avaz.

Velispahić je do 2003. godine radio u građevinskoj firmi GMK Kakanj i nakon što je firma propala Midho je otišao u taksiste.

- Često osim torbica u autu izgube i ove moderne mobilne telefone. Do sada sam ih vratio desetak i tako će biti i u budućnosti - kazuje na kraju razgovora poštenjačina iz Kaknja.

 

 

 

IZVOR/telegraf

foto/facebook

 

 

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Dobro jutro Srbijo
08:15 Bolja zemlja
10:00 Parovi Live
11:40 TopShop
11:55 Vesti
12:05 Domaci film
12:55 Vesti
13:15 Domaci film
14:05 Parovi live
16:15 Srbija na dlanu r
17:30 Telemaster
18:05 Pazi Paparazzo
18:45 Upoznajte parove
20:00 Parovi Live