Izvor:
18.07.2017 u 22:02
0

DA LI JE ODNOS SVEKRVE SNAJKE BITAN ZA JEDAN BRAK?

Emisija "Posle ručka" danas je ugostila Jovanu Jeremić,voditeljka,Tijana Dapčević,pevačica,Ivona Palada,novinar i mladi bračni par Milena i Bogdan Vasilev.

Tema je "Svekrve i snajke" na koju su gosti odlično odgovorili. Par koji je gostovao odličan je primer borbe za svoju ljubav. Bogdanova majka je bila protiv njihove ljubavi ali su oni uprkos tome uspeli da se venčaju i osnuju porodicu. Mladi su započeli svoju vezu.Milena je imala 12 godina i sada kada on ima 23 a ona 20,savršeno funkcionišu.

Tijana se pohvalila svojim dobrom odnosom sa svekrvom. Ona navodi da tašte i zetovi imaju mnogo lošije odnose nego svekrve i snajke ali se to kod Srba gura pod tepih.

Jovana smatra da bi par trebalo da živi odvojeno od roditelja i da je to presudno za dobar odnos.

-Kad smo mi gosti jedni drugima,onda je to druga priča. Psihički se pripremimo za taj susret i onda je sve u redu-ističe Jovana koja se u medjuvremenu i pohvalila da je dobila sms od dečka.

Emisija je u toku,budite uz nas

izvor/happy.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter