Izvor:
21.07.2017 u 23:56
0

POJAČAN SAOBRAĆAJ UOČI VIKENDA: Zadržavanja na Horgošu 45 minuta, na Gradini sat vremena!

U Srbiji je uoči vikenda pojačan saobraćaj, kao i na ulazu u zemlju iz pravca Mađarske i Hrvatske.

Zadržavanja se na Horgošu i Batrovcima kreću u intervalima od 30- 45 minuta, a na izlazu iz Srbije, na graničnom prelazu Gradina, čeka se oko sat vremena, dok se veći broj vozila beleži i na Preševu gde za sada nema dugih kolona, saopštio je AMS S.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih čekanja od 30 minuta, ali prema podacima Uprave granične policije, vreme zadržavanja na graničnim prelazima je promeljivo.

Saobraćaj u Srbiji uoči vikenda se pojačava na putevima I i II reda , kao i na graničnim prelazima i naplatnim rampama, saopštio je AMSS.

Veći broj vozila beleži se na Obilaznici oko Beograda gde su kolone vozila duge, kao i na naplatnoj stanici Stara Pazova gde se za naplatu putarine čeka oko 30 minuta.

Iz sektora za naplatu javljaju da ulažu maksimalne napore i koriste sva raspoloživa sredstva da se ubrza prohodnost.

Vozačima se savetuje da u satima pojačanog saobraćaja koriste manje frekventne granične prelaze.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter