Izvor:
22.07.2017 u 18:05
0

OBRENOVAC STOPIRAO POLAGANJE VOZAČKIH ISPITA: Neobeležene saobraćajnice dovele do kolapsa!

Skoro 20 dana u Obrenovcu nije moguće polaganje vozačkog ispita, već kandidati mogu jedino da odvozaju neophodne časove i polažu teorijsku nastavu!

Pre skoro pet meseci na njihovu adresu je stigao dopis od Sekretarijata za saobraćaj i Uprave saobraćajne policije da je potrebno rešiti probleme neadekvatne signalizacije i to u samom centru opštine. Kada je na snagu stupio nov zakon, 4.jula, Obrenovac više ne ispunjava uslove za polaganje vozačkih ispita.

– Nedostatak semafora za direkcioni signal, nepravilno obeležena zona škole, signalizacija na banderi, pa čak i neobeležena glavna raskrsnica, nedostaci su zbog kojih Obrenovac više ne ispunjava uslove za polaganje vozačkih ispita. Prolazeći kroz glavnu ulicu, nećete nigde videti oznake na kolovozu, osim parking mesta – kaže Darko Rašković, master inženjer saobraćaja iz auto-škole "Bane".

– Upravo danas JKP "Beograd put" postavlja direkcioni semafor koji je bio i najveći problem pri polaganju vozačkih ispita. Uradili smo i male popravke oko škole, te se nadam da će sada Obrenovac ponovo ispunjavati uslove za polaganje vozačkih ispita – rekao je za "Blic" Mirko Vranešević, predsednik Komisije za bezbednost u saobraćaju GO Obrenovac.

– Kandidati bi što pre da dobiju vozačku dozvolu, a ne znamo kada će radovi biti gotovi. Najteže je onima koji polažu za kamione. Video sam da je sređivanje u toku, ali problemi u strogom centru i dalje postoje – dodaje Rašković.

Izvor/Blic.rs

Foto/Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter