Izvor:
23.07.2017 u 17:10
0

KAD SRPKINJI PUKNE FILM: Žena eksplodirala na graničnom prelazu, pa Hrvatima poželela nešto „najgore“! (VIDEO)

Svima je dobro poznato kad žena poludi, često ne zna šta govori. Jedan od takvih slučajeva dogodio se na Bajakovu, graničnom prelazu Srbije sa Hrvatskom, a izazvao je brojne reakcije, mahom šaljive.

Iako gospođi nakon višečasovnog čekanja sigurno nije bilo do smeha, uspela je da nasmeje ceo region.

Poznato je da su ovih dana ogromne gužve na putevima, a da se na graničnim prelazima čeka i po nekoliko sati.

Posebno haotično je bilo na graničnom prelazu Bajakovo, gde je između ostalih, gospođa sa suprugom i bebom na temperaturi od 40 stepeni, čekala nekoliko sati da pređe granicu.

Vrućina, čekanje, činjenica da je dete u kolima na tolikoj vrućini učinili su svoje i gospođa je "eksplodirala!"

Ekipa HRT-a je snimala gužvu i kada su stigli do gospođe, na njima se "prelomilo".

– Sram vas, bilo, želim vam da nikad ne uđete u Evropsku uniju – vikala je gospođa. Suprug je pokušao da je umiri i rekao je da je Hrvatska već u EU, što je samo pogoršalo situaciju.

– Žalosno je što ste ušli – vikala je vidno uzrujana žena. Ovaj put je prošlo bez fizičkog obračuna, a za idući put nismo sigurno.

Pogledajte video:

Telegraf
Foto: Printscreen/HRT

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter