Izvor:
11.08.2017 u 20:33
0

DANAS U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Pričamo o lepotama Srbije i možemo li na produženi vikend u Srbiji za male pare!

Odmor u Srbiji za ljubitelje prirode zasigurno može da predstavlja pravu avanturu. Dani provedeni kraj nekog vodopada ili klisure u našoj zemlji, milina su za dušu i telo. A čitava Srbija obiluje ovakvim predelima.

Neke od mnogih destinacija nepravedno su zapostavljene i “zaboravljene”. Tamo se ide, tek, po preporuci, jer ih ne prati marketing, ali ko jednom ode, gotovo uvek se vrati.

Prirodne lepote Srbije, koje kao da su sa neke druge planete, dovoljan su razlog da se bar krene u upoznavanje sopstvene zemlje i uživa u jedinstvenoj prirodi.

O lepotama Srbije. Čime sve možemo da se podičimo i zašto je otkriti Srbiju jedan od najlepših doživljaja? Možemo li na produženi vikend u Srbiji za male pare?

Gosti: Nenad Blagojevic, Miodrag Popović,Olja Baletić i Renata Pindžo.

Posle rucka! Posle 16 casova!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter