Izvor:
12.08.2017 u 01:54
0

SUTRA HLADNIJE UZ OBILNU KIŠU: Moguće i nepogode!

U većini mesta u Srbiji sutra se očekuje oko 20 mm kiše, a uveče i u toku noći na jugu i istoku Srbije, uz pojavu kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa gradom i jakim vetrom, očekuje se lokalno i oko 40 mm za 12 sati, saopštio je Republicki hidrometeoroloski zavod.

Naoblacenje sa kisom, pljuskovima i grmljavinom, od sredine dana zahvatice severne i zapadne, a do kraja dana i ostale krajeve zemlje.

Posle podne na jugozapadu, a uvece i tokom noci u centralnim, istocnim krajevima i u Banatu bice uslova za pojavu lokalnih nepogoda sa gradom, jakim vetrom i obilnijim padavinama, preko 40 mm za 12 sati.

Samo ce se na istoku i jugoistoku veci deo dana zadrzati pretezno suncano.

Vetar će biti slab i umeren severozapadni. Najniza temperatura od 15 do 22 C, najvisa od 28 na severozapadu do 36 stepeni na jugoistoku.

U Beogradu sutra pre podne pretezno suncano, posle podne naoblacenje, uvece i u toku noci sa kisom, pljuskovima i grmljavinom.

Vetar slab i umeren severozapadni. Najniza temperatura 22, najvisa 30 stepeni Celzijusa.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter