Izvor:
13.08.2017 u 23:27
0

AMSS: Pojačan saobraćaj na putevima i prelazima!

Saobraćaj u Srbiji je večeras očekivano pojačanog intenziteta, kako na putevima i naplatnim rampama, tako i na graničnim prelazima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Kako se navodi, padavine i tokom večeri otežavaju odvijanje saobraćaja, a prelazak sa suvih na mokar kolovoz dovodi do većeg broja saobraćajnih nezgoda.

Temperaturne razlike uslovljavaju i čestu pojavu odrona, zbog čega se apeluje na vozače da voze pažljivo, najviše kroz stenske useke i klisure, da smanje brzinu i vožnju prilagode uslovima na putu.

Na našim prelazima, prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci, prema Hrvatskoj, na izlasku iz zemlje putnička vozila čekaju oko dva sata, a međuprostor je pun.

Na Horgošu se takođe na izlazu iz Srbije čeka oko sat vremena, kao i na Kelebiji, na Badovincima oko 45 minuta, dok se na Kotromanu čeka oko dva sata.

Na ulasku u našu zemlju, na Preševu se čeka oko 40 minuta, na Ðerdapu oko sat vremena, a pojačan je saobraćaj i na prelazima Gostun i Jabuka, gde putnička vozila čekaju oko 40 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima saobraćaj je za sada pojačan, ali bez većih zadržavanja.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter