Izvor:
16.08.2017 u 14:38
0

UPOZORENJE RODITELJIMA: Zavisnost dece od telefona je vrlo opasna i postaje alarmantna situacija u našoj zemlji!

Svedoci smo modernog doba i tehnologija koje ubrzano napreduju. Prednosti su nam svima poznate ali očigledno nam mane negde promiču.Najslabija karika najviše trpi a to su deca. Oni su konstantno izloženi svim izazovima koje nam savremeno doba donelo.

U Jutarnjem programu na TV HAPPY gostovao je Milan Radovanović,psihoterapeut. Milan se u svom savetovalištu bavi bolestima zavisnosti i ono na šta najviše stavlja akcenat je zavisnost dece od mobilnih telefona. On kaže da sve mlađa populacija dolazi kod njega tražeći pomoć ali i dalje nije zadovoljan ponašanjem dece a pre svega roditelja.

-Deca najviše trpe. Roditelji mi na primer kažu da mogu da mu zabrane čokoladu da jede ali ne mogu telefon. To je poražavajuće. Molim vas,bavite se više decom. Igrajte se sa njima. Nemojte im samo gurnuti telefon u ruke da bi bili mirni,rekao je Milan Radovanović,psihoterapeut.

Milan je dodao da ima više načina da se deca odvoje od telefona. Nikako nije normalno da deca legnu i probude se sa telefonom,rekao je Milan za TV HAPPY. Dodatni problem predstavljaju i igraonice gde deca mogu da uplate i igraju igrice ceo dan ali se on nada da će njegovo savetovalište pomoći deci ali prvenstveno roditelji moraju da učestvuju u svemu tome jer je porodica stub,istakao je Milan u Jutarnjem programu na TV HAPPY.

pratite nas na happytv.rs

foto/arhiva/facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter