Izvor:
18.08.2017 u 04:24
0

GLEDAJTE „ŽENSKE SAVETE“: Glumica Katarina Stojanović pravi domaći čips na dva načina! Saznajte kako da napravite čizkejk korpice!

Sa drugarima Tinom, Hanom i Olegom smo za vas pripremali jedan human prilog, tj. kako da tokom ovih vrelih dana pomognete pticama, tako što ćete za njih na drveću postaviti pojilice.

Ukoliko vam se iznenada najave gosti, ono što vam predlažemo kao lagano i brzo predjelo je Slana torta, recept je veoma jednostavan, a sigurni smo da će se vašim gostima dopasti.

Svoju kuhinju možete ulepšati novim visećim policama za tegle. Idealno je rešenje kada imate manjak prostora, a jednostavne su za pravljenje.

Sve ovo i još mnogo zanimljivih saveta za vas je pripremila voditeljka Miomira Dragićević.

Emisija „Ženski saveti“ je kolažnog tipa i pokriva najraznovrsnije teme i savete namenjene kako ženskoj, tako i muškoj populaciji, a sve u cilju lakšeg, lepšeg i kvalitetnijeg života.

Jednostavni kulinarski recepti za savremenu ženu, saveti o lakom i uspešnom vođenju domaćinstva kao i svim onim „malim tajnama dobrih domaćica“, pravilna ishrana i zdravlje, fitnes, saveti za najmlađe, moda i stil, samo su neke od tema o kojima ćemo govoriti sa našim gostima u studiju.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter