Izvor:
19.08.2017 u 13:10
0

PRIPREMITE SE NA GRANIČNE GUŽVE: Na Batrovcima višesatna čekanja, na Horgošu 2 sata! (foto)

Prema podacima uprave Granične policije trenutna zadržavanja putničkih vozila na Horgošu na izlazu iz Srbije su oko 120 minuta dok se na ulazu čeka oko pola sata, a na Batrovcima sa Hrvatskom na izlazu iz Srbije zadržavanja su višesatna, a kolone

duge, saopštio je AMS S.

Osetno veći broj vozila je tokom dana moguć i na manjim graničnim prelazima kao što su Bački Vinogradi, Đala, Bajmok i Horgoš II a na kojima je radno vreme od 7-19 časova.

Vozačima se savetuje da koriste granične prelze Kelebiju ili Bački Breg na kojima su znatno kraća zadržavanja.

Na Šidu vreme zadržavanja se brzo menja, pa se i na ovom prelazu zbog preusmeravnja vozila u cilju rasterećenja GP Batrovci, stvaraju duža zadržavanja, ali se u ovom trenutnko čeka do 30 minuta.

Koristite prelaze Bačka Planka, Sot, Bogojevo i Bezdan.

Zadržavanja do 30 min su trenutno i na izlazu iz Srbije na prelazu Gostun sa Crnom Gorom. A slično je i na prelazima sa Makedonijom i Bugarskom jer su zadržavanja trenutno do 30 min.

AMS S navodi da se i ovog vikenda očekuje još jedan turistički talas.

Na putevima je veći broj domaćih vozila, ali i stranih državljana koji prolaze kroz našu zemlju.

Na naplatnim rampama otvoreni su svi raspoloživi kanali za naplatu putarine.

Na pojedinim naplatnim stanicama Sirig, Stara Pazova i Nais treba očekivati i duža zadržavanja a trenutno su do 10 minuta.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter