Izvor:
21.08.2017 u 21:36
0

KO VIŠE STREPI PRED NOVU ŠKOLSKU GODINU: Mame ili tate?

Danas je drugi upisni krug za osnovce. Ovaj krug je za učenike koji nisu mogli iz nekog razloga da budu u prvom krugu.

Bliži se kraj raspusta i početak školske godine. Koliko je stresno za decu, možda i više je za roditelje.U emisiji "Posle ručka" gosti su razgovarali na temu kako se danas deca ponašaju,koliko roditelji najbolje znaju šta je dobro za njih i kako ih pripremamo za škole. Ksenija Mijatović, psiholog i nekadašnja pevačica po prirodi posla insistira da deca dolaze na razgovore kod stručnih lica ukoliko roditelji u ovim teškim vremenima ne mogu da im pomognu. Kaže da je osnov svega dobra saradnja između roditelja i dece. Naglasila je da je najveći neprijatelj deci danas mobilni telefon.

-U ovo moderno doba mobilni je dobar sluga a loš gospodar. Mama sam adolescenta i vrlo dobro znam koji je to problem. Molim vas,pomozite deci da nađu meru-rekla je Ksenija.

Dodala je i da svi povlađujemo svojoj deci i da je to normalno ali mora neki balans da se pravi. Ksenija i voditelj emisije "Posle ručka", Vanja Bulić saglasni su u mišljenu da mame ipak više brinu za decu kada je škola u pitanju.

-Da,mame definitivno više strepe-rekla je Ksenija.

pratite nas na happytv.rs

emisija "Posle rucka" radnim danima od 16:00

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter