Izvor:
10.09.2017 u 23:02
0

IRMA I KOD NAS: Olujno nevreme protutnjalo Leskovcem!

Olujni vetar sa jakom kišom, koji je juče posle podneva protutnjao kroz Leskovac, ostavio je za sobom veće štete nego što se u prvi mah videlo, primećuje se dan posle.

Pored polomljenog i iščupanog drveća, udar vetra bio toliko jak da je išupao, čak, i jedan gvozdeni strujni objekat, odnosno, stub i bacio ga nasred puta Leskovac – Vlasotince, navodi Jugmedia.rs.

Drveće je čupano iz korena i u okolini Leskovca, kontejneri su leteli po ulicama, a grane koje su se uplele u strujne mreže prouzrokovale su sinoć mrak u nekim delovima grada, dok su na nekim kućama polomljeni ili oduvani crepovi.

Na sreću, niko u tom nevremnu nije povređen, danas greje sunce, ali je jučerašnji nalet oluje pokazao da i ovi prostori nisu imuni na, kako su se Leskovčani šalili na društvenim mrežama, „ leskovačke mini Irme“, jedan od najnovijih uragana na američkom kontinentu.

Kiša i vetar su se na grad na Veternici stropoštali juče nešto pre 16 časova i protutnjali Leskovcem neverovatom brzinom, dok se građani na društvenim mrežama već šale kako je ulicama „prošetala“ Irma.

Nevreme je i u strogom centru grada kidalo grane sa drveća.

Pojedini delovi grada su ostali i bez struje jer su polomljene grane kidale strujne kablove u naletu vetra.

Ekipe Elektrodistribucije su najbrže reagovale u Vinarcu gde su u roku od pola sata zamenili kablove, a struja je došla posle nekoliko sati.

izvor/kurir.rs

foto/arhiva

video/youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter