Izvor:
11.09.2017 u 22:50
0

Samo za Happy TV – Ispovesti roditelja otetih beba: ŽELIMO DA ZNAMO GDE SU NAŠA DECA!

U užem centru Beograda je u poslednjih deset dana tri puta prijavljen pokušaj otmice dece na javnom mestu.

Hiljade srpskih familija širom zemlje bore se i kucaju na vrata svih odgovornih ljudi u Srbiji da saznaju pravu istinu šta se dogodilo sa njihovom decom!

Šokantan podatak naveo je mnoge roditelje na razmišljanje.

U emisiji "POSLE RUČKA" na Hepi televiziji gostovali su roditelji otete dece i otkrili svoje tragične sudbinskle događaje, koje su njihove živote promenili iz korena, posebno je interesantno što se njihove priče podudaraju. Mira Dobrosavljević i Mirjana Pavlović ispričali su svoje ispovesti pred milionskim auditorijumom i apelovali na pomoć.

Majke tek rođene odojčadi, poslednji put viđene nakon porođaja, vape za odgovorima. Sve što imaju su objašnjena koje se ne poklapaju sa istinitim činjenicama.

Naime, Mira Dobrosavljević porodila se u najboljem redu, ugledala sina po prvi put, podojila, ali se ispostavilo da je to bio i poslednji put. Kasnije joj je dojavljeno da je njen novorođeni dečak prebačen u pančevačku bolnicu i više ga nikada nije videla.

– Bila sam srećna kao nikada u životu i oduševljena što moj sin liči na mog oca. Ali, nažalost…. Više nikada nisam videla moje prvo dete – tužno je izustila gospođa Mira.

Da situacija bude još intrigantnija, u program uživo javljali su se roditelji sa identičnih slučajeva i navela na to da bi Srbija trebalo da se suoči sa ozbiljnim problemom.

Prema podacima Udruženja roditelja nestalih beba, u Srbiji je u poslednjih 40 godina iz porodilišta “nestalo” – odnosno kako oni navode lažno proglašeno mrtvim, a zapravo prodato – između 6.000 i 10.000 beba.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter