Izvor:
12.09.2017 u 01:44
0

NEVREME U CELOJ SRBIJI: Vetar čupa drveće, porušena stabla uništavaju automobile!

Nevreme koje je u ovom trenutku pogodilo Prokuplјe izazvalo je potpuni kolaps. Vetar ogromne jačine lomi drveće, a saobraćaj je gotovo nemoguć. Najgore je što je stiglo sasvim iznenada, pa je grad, s obzirom da je danas vašar prepun.
– Odjednom se smračilo i počelo da duva, a automobil ispred mene samo što nije razbilo drvo koje je palo na sred puta. Već deset minuta pokušavam da prođem deonicom od dve stotine metara- kaže jedan Prokupčanin.
Kolika je šteta napravlјena, znaće se tek kada oluja prestane, a nadležni savetuju da se bez preke potrebe ne izlazi napolјe.

J. S. i troje njegovih prijatelja sekunde su večeras delile od možda i kobnih posledica pošto je ogromna grana drveta usled jakog vetra pala na klupu na kojoj su sedeli. Drama se odigrala u novobeogradskom bloku 64 u Gandijevoj ulici kod broja 55a.

– Nas četvoro smo, kao i obično, šetali predveče i seli na klupu da malo odmorimo. Ubrzo je počela da pada kiša i da duva jak vetar, a samo što smo ustali začuo se udarac. Velika grana je pala preko klupe na kojoj smo bili nekoliko trenutaka pre toga. Srećom, sada se sve završilo bez posledica, ali je problem u tome što se ovo ne dešava prvi put. Već nekoliko puta slično se desilo i ranije, pa apelujemo na dežurne službe da izađu na teren i reše taj problem. Neko će, ne daj Bože, nastradati ako se tako nastavi – kazao je J. S.

Na Novom Beogradu jak vetar je čak počeo da lomi grane drveća koje su popadale po parkiranim automobilima, a zabeleženi su slučajevi i obaranja saobraćajne i građevinske signalizacije. U ulici Dušana Vukasović je polomljeno drvo uništilo automobil

Na drugom kraju grada, u opštini Grocka, došlo je čak do kraćeg nestanka električne energije.

Kurir.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter