Izvor:
13.09.2017 u 22:10
0

Stefanović: Povećanje plata i nove uniforme za policiju!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izrazio je nadu da će do kraja godine biti isporučene nove uniforme za pripadnike interventne i granične policije, žandarmeriju i vatrogasce.

Stefanović je na skupštinskom odboru na kome su usvojeni izveštaji MUP-a za period oktobar-decembar 2016. godine i u prvih šest meseci ove godine, kao i o radu Sektora unutrašnje kontrolu rekao da će se truditi da Srbija bude još bezbednija.

"Trudićemo se da materijalno i finansijski položaj policajaca bude bolji. Drago mi je što smo možemo da obezbedimo povećanje plata za pripadnike MUP-a u narednoj godini”, rekao je Stefanović.

Odgovarajući na pitanje samostalnog poslanika i lidera Nove stranke Zorana Živkovića koji je kritikovao ministra što je, kako je rekao, pokazivao fotografije dece, između ostalih i njegovog sina govoreći da su strani plaćenici i organizatori haosa, Stefanović je odgovorio da je on pokazao nešto čime se oni ponose i objavljuju na društvenim mrežama, te da je želeo da pokaže da nisu studentska organizacija i da je bilo političkog usmeravanja protesta.

“Kada ljudi izađu na politički protest ne treba da prikrivaju, ja sam član vlade koji pripada SNS. Nisam pao s Marsa ovde, kao i svako od vas, bili ste na listama”, rekao je Stefanović.

Kako je rekao, on pokazuje nešto čime se oni ponose i dodao da nema ništa protiv da neko pokazuje njegove fotografije koje deli na sajtovima.

"Ja se ponosim tim fotografijama, kad sam deo nečega. Ponosan sam što je Vučić ubedljvio zgazio sve svoje pritivkandidate, što je narod u ogromnom broju izašao da ga podrži. Ponosan sam što sam deo SNS i što mogu da zastupam stavove koji su napravili da ova zemlja izgleda neuporedivo bolje", rekao je Stefanović.

On je konstatovao da se u Srbiji mnogo promenilo zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću.

Na odboru se povela polemika i oko osumnjičenog narko-dilera Darka Šarića, o tome kada je on gradio po Srbiji.

Stefanović je istakao da Šarić po Srbiji nije gradio za vreme vlasti Srpske napredne stranke, kao i da nema tog narko dilera koga MUP danas ne sme da uhapsi.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter