Izvor:
19.09.2017 u 00:11
0

BOGDAN OBRADOVIĆ POKRENUO INICIJATIVU: Dajte nacionalne penzije majkama sportista! (VIDEO)

Bogdan Obradović, potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije i poslanik u Skupštini Srbije, gostovao je danas u emisiji "Posle ručka".

On je danas gostujući na Happy televiziji pokrenuo jednu veoma zanimljivu inicijativu, a tiče se nacionalnih penzija za sportiste i njihovih majki.

Što se tiče tih nacionalnih penzija i tako dalje, najiksrenije, te nacionalne penzije ja bih dodeljivao majkama sportista. Ja to najiskrenije pričam iz razloga zato što su to žene koje u senkama toliko rade za te sportiste i toliko godina ih one gaje i toliko su uz te porodice. Daću vam jedan primer, ja se sećam trenutka kada sam ušao u kuću Novaka Đokovića, kada je on imao 13 godina. Ona je sama sa njima četvoricom muškaraca, izginula je u kući, to je takva količina veša, pranja, kuvanja spremanja, pripremanja. Naravno da Novak Đoković zaslužuje nacionalnu penziju, ali vam ja kažem da zaslužuje njegova majka. To je nešto što mislim da bi država trebala da se pozabavi time. To su osobe u našim životima koje urade toliko toga da apsolutno zaslužuju nacionalne penzije. Vrhunski sportisti u tom trenutku već imaju ogromnu količinu novca, te žene su apsolutni heroji – rekao je Bogdan Obradović, sa čijim predlogom su se složili svi u studiju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter