Izvor:
24.09.2017 u 12:49
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 24. SEPTEMBAR: Danas oblačno, uglavnom bez padavina, najviša dnevna temperatura 24 stepena!

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, u većini mesta bez padavina.

Po podne na zapadu i jugozapadu, uveče i tokom noći i u centralnim i južnim krajevima ponegde će biti kiše, a moguć je i lokalni pljusak sa grmljavinom.

Vetar slab, severnih pravaca. Jutarnja temperatura od 7 do 12 C, najviša dnevna od 18 C na severu do 24 C na jugoistoku, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti pretežno oblačno sa temperaturom u granicama proseka za ovo doba godine.

Vetar slab, severnih pravaca. Jutarnja temperatura oko 12 C, najviša dnevna oko 20 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, do petka će biti pretežno oblačno sa temperaturom oko ili malo ispod proseka za kraj septembra.

U ponedeljak pre podne suvo, sredinom dana na jugozapadu i zapadu, po podne i uveče i u ostalim krajevima mestimično sa kišom, a moguća je i ređa pojava pljuska sa grmljavinom.

Zatim do petka u većini mesta bez padavina, samo ponegde, uglavnom na zapadu i jugu, sa kišom. Od petka uglavnom sunčano.

Tanjug.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter