Izvor:
28.09.2017 u 09:08
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 28. SEPTEMBAR: U Srbiji danas oblačno sa sunčanim intervalima! (foto)

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno, u većem delu sa dužim sunčanim intervalima, samo na jugozapadu, jugu i jugoistoku ponegde sa slabom kišom.

Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 10 C do 15 C, a najviša dnevna od 16 C do 21 C, saopstio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će danas biti umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Vetar umeren, povremeno i jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 13 C, a najviša dnevna oko 19 C.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, do ponedeljka će biti pretežno sunčano, samo na jugozapadu i jugu promenljivo oblačno i uglavnom suvo.

U petak u košavskom području vetrovito sa umerenim i jakim, istočnim i jugoistočnim vetrom, koji će u subotu oslabiti. Za vikend u jutarnjim satima ponegde je moguć slab prizemni mraz, a maksimalna temperatura do kraja sedmice oko ili malo ispod proseka. U utorak naoblačenje sa kišom, a od srede oblačno sa kišom i hladnije, a u visokim planinskim predelima sneg.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter