Izvor:
29.09.2017 u 12:34
0

U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Upoznajte se sa životima stranaca u Beogradu!

Danas je tema emisije " Posle ručka" bila "Šta sve šokira strance u Beogradu?". Gosti u studiju su ljudi koje su različite životne priče navele na dolazak u Srbiju i sam život u Beogradu. Pričali su o tome kako su se snašli u glavnom gradu i kakvim se sve profesijama bave. Kenija, Francuska, Grčka, Kuba svi na jednom mestu.

Poznati Kenijac Stiv Hanington koji se posle 26 godina ponovo vratio u Srbiju, u tadašnjoj Jugoslaviji bio je poznat po čuvenoj reklami za modnu kuću "Kluz". U našu prestonicu došao je na nagovor prijatelja iz sveta muzike sa kojima je ranije sarađivao. Ovde se bavi muzikom i snima pesme koje su mešavina fankija, popa i ovdašnje muzike ,ali nije sve tako sjajno kao što je bilo. -Ja sam došao na jesen u Srbiju, tmurno je bilo, posle toga je padao sneg koji do tada nikada nisam video sneg u životu. Za vreme Jugoslavije ovde je bilo fenomenalno svirke na sve strane, sada toga nema, u Keniji ima toga puno, svi vole muziku – kaže Stiv koji je sačuvao zarazni osmeh i pozitivnu energiju.

Aleksandra je došla u Srbiju iz Francuske, nju je ljubav dovela u našu prestonicu jer je udata za Srbina koga je upoznala u Nici. Aleksandra se bavi orijentalnim plesom i ima svoju školu u Beogradu. Imala je tu sreću da što se tiče posla nije imala problema jer su mnoge žene i devojke htele da nauče trbušni ples. – Moj poslovni početak je bio fenomenalan – kaže Aleksandra. Na prvi utisak u Beogradu joj se nisu dopale naše žene:

– Žene su za moj ukus malo napadno obučene, tada je to meni bilo malo čudno, ili delokte, ili malo providno, ili štikle ne sve – rekla je.

Grk Jorgos Papanikolau doneo je u Srbiju grčku hranu. On u Beogradu ima svoj restoran.

Prijatelj sa Kube Raul Oskar je pevač, nastupa po raznim Beogradskim klubovima i barovima. Kada je stigao u Srbiju prvo što je primetio kao i svaki muškarac bile su žene:

– Jako su lepe, zgodne – rekao je Raul:

-Moj posao je takav ja pevam, sviram, nije lako, al ovde sam sada – završio je on.

Beograd je veliki grad za široke narodne mase koji ipak kako god u njemu nađu svoj dom.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter