Izvor:
17.10.2017 u 00:53
0

DRSKO I BAHATO: Pogledajte smrtonosnu vožnju vozača opela iz Novog Sada – vozio autoputem u suprotnom smeru! (VIDEO)

Jedan vozač "opel agile" šokirao je pre nekoliko dana ostale vozače koji su se našli na putu koji prolazi iznad tunela na Mišeluku na izlazu iz Novog Sada, svojom smelom vožnjom u suprotnom smeru.

Kako se vidi na snimku objavljenom na Fejsbuk stranici „Uživo sa novosadskih ulica“ automobil se dugo kretao u suprotnom smeru deonicom koja ima po dve trake za svaki smer odvojene ostrvom u sredini! Sva sreća pa je ovom vozaču u susret došlo svega nekoliko automobila.

Iako je imao priliku da pređe u pravi smer na jednom delu puta to nije učinio, a nastavio je suprotnim smerom ugrožavajući sebe i ostale prošavš u suprtonom smeru čak i raskrsnicu, gde je takođe mogao da skrene i pređe u pravi smer.

Inače, za vožnju u suprotnom smeru na putu sa četiri trake koje su fizički odvojene kakav vidimo i na snimku, ukoliko nije došlo do udesa zaprećena je novčana kazna od 15.000 do 30.000 dinara ili do 30 dana zatvora, dok vozaču sleduje oduzimanje dozvole na najmanje tri meseca, kao i šest kaznenih poena.

Ukoliko se takvom vožnjom izazove saobraćajna nezgoda ili ugrozi bezbednost novčana kazna ide od 30.000 do 50.000 dinara ili do 60 dana zatvora, a vozaču se uz to dozvola oduzima najmanje pet meseci, a sleduju mu i devet kaznenih poena.

Kako je izgledao slalom u suprotnom smeru pogledajte u videu.

Kurir
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter