Izvor:
26.10.2017 u 01:49
0

MALTER ODPADA SA ZIDOVA, LOŠA HIGIJENA, DUVA SA SVIH STRANA: Užasni uslovi na klinici za infektivne bolesti! (VIDEO)

Renoviranje i izgradnja bolnica treba da budu prioritet svake vlasti

Stanje u srpskim bolnicama odavno je alarmantno, a renoviranje i osposobljavanje enterijera bolnica trebalo bi da bude prioritet svake vlasti.

Slike iz bolnica koje svakodnevno dospeju u javnost pokazuju da bi se u takvim prostorima razbolela i najzdravija osoba, a kamoli izlečila bolesna.

Obrušeni zidovi bez izolacije, loša higijena, nedostatak medicinskih sredstava, slika su koja se svakodnevno viđa u mnogim bolnicama kako u Beogradu, tako i širom Srbije.

Na stranici "Operativac iz Zemuna" na Tviteru osvanule su fotografije i videi koji opisuju trenutno stanje na Klinici za infektivne bolesti.

Izolacija na infektivnoj klinici – HIV odeljenje se totalno urušava. Zid pada! Oboleli su vezani za krevet – piše uz fotografije koje su postavljene.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter