Izvor:
28.10.2017 u 19:50
0

UPOZORENJE RHMZ: Sutra nas očekuju oluja, kiša i sneg! (foto)

Beograd — U većem delu Srbije sutra ujutro će biti pretežno sunčano i vetrovito, posle podne s olujnim vetrom, uz naoblačenje, kišu i pad temperature, saopštio je RHMZ.

Od sredine dana očekuje se jače naoblačenje koje će se brzo premeštati od severa ka jugu uslovljavajući kišu, pad temperature, jak i olujni vetar, a u Vojvodini i na istoku sa udarima žestoke oluje, preko 24 metara u sekundi, upozorava RHMZ.

Na planinama će uz pad temperature kiša preći u susnežicu i sneg.

Posle podne najpre na severu i zapadu, a uveče i noću i u ostalim krajevima, ;razvedravanje i slabljenje vetra. Jutarnja temperatura od jedan do osam stepeni, a najviša dnevna od 14 do 18 stepeni.

U Beogradu će sutra ujutro biti umereno oblačno uz slab i umeren vetar, a posle podne se očekuje jače naoblačenje s kišom, padom temperature, jakim, povremeno i olujnim vetrom. Jutarnja temperatura biće sedam, a najviša dnevna 18 stepeni.

B92
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter