Izvor:
05.11.2017 u 00:07
0

AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta, bez zastoja i prekida!

Saobraćaj na putevima u Srbiji večeras je umerenog intenziteta, na svim važnijim i prioritetnijim putnim pravcima, bez vanrednih zastoja i prekida, dok se na naplatnim rampama prolazi bez zadržavanja, saopštio je AMSS.

Vremenske prilike su naklonjene vozačima, padavina nema, ali se upozorava na maglu i sumaglicu na putevima duž rečnih tokova, po kotlinama i preko prevoja.

Od ponedeljka, 6. novembra do 16. novembra, izvodiće se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora, na deonici Barajevo-Beljina.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz pomoć postavljene saobraćajne signalizacije.

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Učesnici u saobraćaju se putem portala postavljenih na auto-putevima redovno obaveštavaju o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter