Izvor:
10.11.2017 u 16:33
0

JOŠ JEDNO VRŠNJAČKO NASILJE U BEOGRADU Tukli druga i terali ga da ih dira po polnim organima!

Ceo slučaj prijavljen je policiji, a prestravljeni dečak o nasilju je obavestio i školskog psihologa

Učenik beogradske OŠ "Kosta Abrašević" D. T. (13) još jedna je žrtva užasavajućeg vršnjačkog nasilja. Njega su trojica đaka ove škole i još jedan vršnjak na silu odveli u napuštenu kuću kod železničke stanice Jajinci, gde su se nad njim iživljavali i pretili mu ubistvom.

Ceo slučaj prijavljen je policiji, a prestravljeni dečak o nasilju je obavestio i školskog psihologa.

– Dečaka su presreli kod tunela Straževica i potom ga odveli u napuštenu kuću. Prvo su ga terali da puši cigare, a zatim i da jednom od njih pipa polni organ, što je on odbi -.

Onda ga je taj dečak terao da se međusobno biju, a kad je D. T. i to odbio, ovaj ga je šutnuo nogom u nogu, dok ga je drugi udarao pesnicom u stomak.

– Nakon toga su ga pustili da ide kući i rekli mu da spremi 2.000 dinara i da za ovo nikome ne priča jer će ga u suprotnom ubiti – priča izvor upućen u događaj –

I narednih dana dečaka su nastavili da udaraju, prete mu i traže novac. Uplašeni D. T. o svemu je obavestio školskog psihologa, a školski policajac je po dužnosti slučaj prijavio policiji. Čim su saznali za nasilje, iz škole su odmah pozvali i majku zlostavljanog dečaka.

Alo.rs
Foto: Portal mladi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter