Izvor:
19.11.2017 u 21:44
0

NIŠ: Gore automobili funkcionera, još jedan incident!

Vozilo direktora niškog Javno-komunalnog preduzeća "Tržnica" Gorana Đorđevića izgorelo je noćas oko tri časa na parkingu u neposrednoj blizini zgrade u kojoj živi, u Episkopskoj ulici.

Đorđević je kazao da je policijska istraga potvrdila da je njegov automobil "mercedes" zapaljen.

"Policajci su našli tragove benzina i podneće krivičnu prijavu za izazivanje opšte opasnosti", rekao je direktor ovog niškog JP.

On je kazao da je šteta na vozilu stopostotna i da prema prvim procenama iznosi oko 600.000 dinara.

"Srećom je komšinica na vreme primetila požar i odmah pozvala vatrogasce inače je moglo da dodje do požara velikih razmera pošto se na parkingu u pasažu nalazilo osam vozila, a u neposrednoj blizini je i trafo stanica", izjavio je Đorđević.

On je dodao da proteklih dana nije imao nikakve neprijatnosti na poslu, da mu niko nije pretio i da nema neprijatelja, tako da ne može da pretpostavi ko mu je zapalio automobil.

On je postao direktor JKP "Tržnica" pre tačno mesec dana, a pre toga je radio kao pomoćnik direktora JKP "Parking servis".

Ovo je drugo vozilo funkcionera u Nišu koje je izgorelo u požaru u poslednja tri dana. U noći između srede i četvrtka izgoreo je automobil zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura.

U Policijskoj upravi u Nišu saopštili su da su vatrogasne ekipe uspele da noćas spreče požar većih razmera, ali da je vatra zahvatila pored vozila "mercedes" i vozilo "citroen".

U policiji su rekli da je uviđaj obavljen u jutarnjim časova i o događaju obavešteno osnovno javno tužilaštvo.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter