Izvor:
22.11.2017 u 22:32
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Haški tribunal i sve loše neka ostane u prošlosti mi moramo dalje!

Presudom generalu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću i prestankom rada Haškog tribunala konačno je došlo vreme da se sve zemlje bivše SFRJ mnogo više okrenu ka budućnosti, izjavila je danas potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović.

– Vreme je i da srpski, hrvatski i bošnjački nacionalisti, koji su nanosili zlo drugim ljudima tokom krvavog rata, odu u prošlost, a da nove generacije pokušaju da izgrade jednu novu vrstu saradnje među zemljama regiona. To neće biti lako, ali drugi put ne postoji -saopštila je Mihajlovićeva.

Ona je navela da u istoriju ide i Tribunal za ratne zločine u Hagu, "koji ne može da se pohvali da je doneo pravdu za žrtve i pomirenje među ljudima, već je svakom presudom dodatno produbljivao sukobe i netrpeljivost u regionu".

– Srbija će ostati dosledna u saradnji i očuvanju političke stabilnosti u regionu, jer je to najvažniji preduslov za dalji ekonomski i svaki drugi razvoj naših zemalja -zaključila je Mihajlovićeva.

Tanjug
Foto: Twitter/GlasZapadneSRB

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter