parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

STEFANOVIĆ OBIŠAO OBRENOVAC: Opština ustupila zemljište za izgradnju stanova!

 

 

 Obrenovac je prva opština koja je dala konkretne planove i ustupila zemljište za izgradnju više od 2.000 kvadrata stambenog prostora za sve pripadnike sektora bezbednosti, izjavio je potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Stefanović je u Obrenovcu prisustvovao godišnjem sastanku rukovodilaca Sektora za vanredne situacije, saopštio je MUP.

- Sa pripadnicima Sektora za vanredne situacije razgovarali smo o tome šta je najbolje da uradimo za sektor u narednoj godini i kakvi su nam planovi. Hoćemo da iskažemo pažnju prema ovim ljudima koji svakodnevno rizikuju svoje živote da bi zaštitili građane Srbije u vanrednim situacijama, ali i da vidimo novu viziju razvoja sektora, kroz novu zakonodavnu delatnost, snaženje civilne zaštite i brige o vatrogascima na različite načine - istakao je Stefanović. 

Ministar je izrazio zadovoljstvo činjenicom da su pripadnici Sektora za vanredne situacije shvatili koliko je značajna uloga koju imaju u društvu i koliko je važno da uvek budu u treningu i da budu spremni da odgovore na sve izazove. 

- Naš posao je da učinimo da budu bolje opremljeni i zaštićeni i da ukažemo društvu koliko vatrogasci spasioci, u obavljanju svog posla, rizikuju sopstveni život da bi zaštitili druge. Važno je da društvo shvati koliko je značajna uloga Sektora za vanredne situacije i da podrži rad svih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova - zaključio je Stefanović.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković je istakao da održavanje takvog sastanka ima veliku simboliku, s obzirom na požrtvovanost i pomoć koju su pripadnici Sektora za vanredne situacije ukazali građanima Obrenovca tokom majskih poplava 2014. godine.

 

Izvor: Tanjug
Foto:  Facebook/NUNS1994

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30 Dobro jutro Srbijo
07:55 Vesti
11:00 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja kafica
14:55 Parovi - Live
16:15 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:05 Kviz: Naslovna strana
18:35 UPOZNAJTE PAROVE
20:45 Parovi Nominacije

sledi

Parovi - Live