Izvor:
07.12.2017 u 16:51
0

POTPUNO VARLJIVI DECEMBAR: Smena svih godišnjih doba u jednom mesecu!

U Srbiji se za vikend ponovo očekuje sneg, ali u znatno manjoj količini nego pre nedelju dana, a početkom sledeće nedelje se prognozira temperatura i do 10 stepeni.

Do kraja ove nedelje, temperatura će rasti, pa se u petak očekuje čak 14 stepeni. Iako će i u subotu biti oko 10 stepeni, tokom noći će doći do naoblačenja, i naglog pada temperature na nula stepeni. Očekuje se i kiša koja će tokom noći zbog niske temperature prerasti u susnežicu i sneg koji će padati i u nedelju pre podne.

Poslednji dan vikenda biće i najhladniji, jer se očekuje da će biti od -jedan do dva stepena, kazao je Slobodan Sovilj, meteorolog u Republičkom hidrometeorološkom zavodu. Sneg se neće dugo zadržati, jer već od utorka dolazi do razvedravanja i otopljavanja. Jedino će ga biti na planinama, i to najviše na Zlatiboru, do 33 centimetara i na Kopaoniku, do 32 centimetara.

U utorak će, prema prognozama meteorologa, opet biti toplije, od 5 do 10 stepeni. Kako se očekuje, tako će biti cele naredne nedelje, s tim što je od srede moguća češć kiša. Eventualno jače zahlađenje, koje će doneti i sneg, može se očekivati 18. i 19. decembra.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter