Izvor:
09.12.2017 u 14:35
0

STANJE NA PUTEVIMA: Magla jutros otežava vožnju!

Magla ometa i otežava vožnju u jutarnjim satima, kada treba povećati oprez i držati veće odstojanje u odnosu na druge učesnike u saobraćaju, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Vozače danas, prema rečima meteorologa očekuje pretežno oblačno vreme sa maglom i sumaglicom, a u pojedinim krajevima Srbije i sa slabom kišom koja će u toku dana preći u slab sneg, dok se u toku noći kao i u nedelju ujutru očekuje stvaranje snežnog pokrivača.

Zbog moguće pojave poledice na putevima usled niskih temperatura i vlažnih i klizavih kolovoza, koja može biti uzrok većeg broja saobraćajnih nezgoda, na vozače se apeluje da voze savesno i u skladu sa propisima.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, zadržavanja za putnička vozila nisu duša od 20 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: YouTube Printscreen/Auto-moto savez Srbije AMSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter