Izvor:
13.12.2017 u 13:40
0

VOZAČI OPREZ: Kiša I sumaglica pored niske oblačnosti i magle dodatno ugrožavaju bezbednu vožnju!

Osetni pad temperature i padavine koje su najavljene za današnji dan usloviće nepovoljne uslove za vožnju. Vozačima će biti potreban pun oprez za volanom, posebno u ovim prepodnevnim satima kada pored kiše, sumaglica, niska oblačnost i magla dodatno ugrožavaju bezbednu vožnju i smanjuju vidljivost, saopštio je AMS S.

Mokar kolovoz povećava zaustavni put vozila, a oštećenja na kolovozu se ne vide jer su ispunjena vodom, zato treba smanjiti brzinu i povećati odstojanje. Na Kopaoniku, Zlatiboru, Tari, Goču, kao i u višim predelima Ivanjice i Novog Pazara, vozače očekuje sneg na kolovozu u raskvašenom stanju i do 5 cm, pa ne treba da kreću na put bez obavezne zimske opreme.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelzima na putničkim terminalima, zadržavanja nisu duža od 20 minuta.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/Auto-moto savez Srbije AMSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter