Izvor:
27.12.2017 u 09:11
0

SAKUPLJA NOVAC ZA DECU: Lažni Deda Mraz vara Subotičane!

Nepoznati muškarac obučen u kostim Deda Mraza proteklih dana je zaustavljao građane Subotice i tražio novac pod izgovorom da sakuplja priloge za Dom za decu ometenu u razvoju „Kolevka“. Međutim, iz ovog doma tvrde da je reč o prevarantu.

Muškarac u kostimu šetao je gradom i uglavnom je prilazio ženama s decom. Fotografisao se s njima i zauzvrat tražio novac uz tvrdnju da donacija ide Domu za decu ometenu u razvoju.

– Kada su zaposleni saznali šta se dešava, jedan od njih je odmah otišao u centar da pronađe lažnog Deda Mraza i uspeo je u tome. Prišao mu je i pitao ga je o čemu se radi i zašto prikuplja novac za Dom, a prevarant je užurbano pokupio svoje stvari i izgubio se ubrzanim koracima – navodi naš izvor.

Nenad Kozomora, direktor „Kolevke“, apelovao je na Subotičane da ne doniraju ništa na ovaj način za Dom.

– Neverovatno da neko može da koristi ime naše ustanove i dovodi građane u zabludu – rekao je Kozomora.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter