Izvor:
28.12.2017 u 02:40
0

USPOSTAVLJEN REDOVAN ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ: Otklonjen kvar na barskoj pruzi!

Redovan železnički saobraćaj na barskoj pruzi uspostavljen je večeras u 19:45 sati, nakon što je jutros u 7:13 sati između Velikog Borka i Stepojevca pokidana kontaktna mreža prilikom nailaska teretnog voza.

Ruska kompanija "RŽD Internešenel", u čijoj je nadležnosti kao izvođača radova bilo otklanjanje kvara na kontaktnoj mreži, u saradnji sa stručnim službama "Infrastrukture železnice Srbije", maksimalno se tokom dana angažovala kako bi pruga u što kraćem roku bila osposobljena za saobraćaj dizel vučom, saopšteno je iz "Infrastrukture železnice Srbije".

U četvrtak će biti nastavljeni radovi na popravci kontaktne mreže i stubova kontaktne mreže, kako bi železnička infrastruktura u potpunosti na ovoj deonici bila popravljena i pruga osposobljena i za saobraćaj vozova sa elektro vučom.

U saopstenju se podseća da je jutros ukupno bilo oštećeno oko 300 metara kontaktne mreže i četiri stuba za kontaktnu mrežu na ovoj deonici.

Izvor: Tanjug
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter