Izvor:
13.07.2016 u 01:18
0

UPRKOS RADNOM DANU: Na granici sa Bugarskom čeka se SAT VREMENA!

Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije, zadržavanja na našim graničnim prelazima su oko 30 minuta, sem na Gradini sa Bugarskom, gde su zadržavanja do sat vremena i gde je u funkciji šest kolona na izlazu iz zemlje, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

Na graničnim prelazima saobraćaj je pojačanog intenziteta, stanje je za sada redovno, ali i relativno i često promenljivo, kaže se u saopštenju.

AMSS navodi da vozače večeras očekuje umereniji intenzitet saobraćaja, ali se ipak očekuje veći broj vozila na putevima koji vode ka Crnoj Gori i Makedoniji.

Zbog visokih dnevnih temperatura, AMS skreće pažnju vozačima da prave češće pauze u vožnji, koriste više tečnosti i izbegavaju putovanje u najtoplijem delu dana.

Tanjug
Foto-ilustracija: Twitter/InSerbiaNetwork

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter