Izvor:
04.01.2018 u 22:57
0

Srpski turisti prošli pakao u Tunisu: Umesto novogodišnjeg veselja, brutalno prebijanje!

Grupa srpskih turista koja je odlučila da dočeka Novu godinu u Tunisu dugo će pamtiti to putovanje, ali ne po lepim, već po incidentima koji su pretili da se pretvore u ozbiljan sukob.

U hotelu sa pet zvezdica, gosti su očekivali vrhunski novogodišnji provod i nisu ni slutili da će pre ponoći morati da beže iz restorana pred policijom.

Gosti iz Srbije su prvo razočaranje doživeli i pre nego što su ušli u salu, jer umesto u 20 časova, domaćini su ih pustili da uđu tek dva sata kasnije zbog velike gužve, a kada su konobari počeli da im donose ohlađenu večeru, nezadovoljni gosti iz Alžira već su uveliko lupali kašikama o sto.

– Haos koji se završio opštim demonstracijama i na kraju upadom specijalaca i policije naoružanih automatskim puškama i pendrecima. U jednom momentu, u hotelu smo doživeli pravi stampedo. Ljudi su preskakali fotelje u foajeu i velika nesigurnost se osećala u svakom uglu hotela – ispričala nam je Vesna Važić iz Beograda.

– Utrčali su i mlatili sve redom, koga su stigli. Video sam bar 4-5 osoba koje leže na podu, a između ostalog i jednu ženu sa dvoje dece koja vrišti i zapomaže – kaže Stojimir Matović iz Pančeva.

U stampedu koji je usledio, niko od gostiju iz Srbije nije ozbiljnije povređen, ali umesto lepog provoda, Novu godinu su dočekali gladni i žedni u svojim sobama, a Maja Matović i sa modricom na leđima.

– Brutalno me sa leđa udario jedan specijalac, iako je njihova intervencija bila upućena ka Alžircima koji su pravili incidente, doduše opravdano, jer nijedna ugovorena obaveza za novogodišnji doček nije poštovana – naglašava Maja Matović iz Pančeva.

Grupa turista iz Srbije koja se tek vratila iz Tunisa uputiće žalbu agenciji "San Lajn".

U toj agenciji kažu da su neprijatno iznenađeni tim događajima i da će od direktora hotela tražiti objašnjenje, a u ponedeljak će se i zvanično oglasiti.

rts.rs
Foto: rts/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter