Izvor:
12.01.2018 u 01:40
0

AMSS: Slaba kiša kod Loznice, Valjeva i Požege!

Slaba kiša ove večeri uslovljava mokre kolovoze, za sada, na području Loznice, Valjeva i Požege, dok će se u toku noći proširiti i na ostale krajeve naše zemlje, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Magla se i dalje zadržala na Crnom Vrhu, Zlatiboru, Kopaoniku i na području Vranja, pa vozače zbog smanjene vidljivosti očekuje sporija vožnja.

Svi putevi koji vode ka zimskim turističkim centrima su prohodni, a oprezna vožnja potrebna je zbog poledice koja se javlja u višim predelima ali i na ostalim putevima gde je kolovoz vlažan, a temperature niske.

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Izvor:Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/Auto-moto savez Srbije AMSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter