Izvor:
12.01.2018 u 20:33
0

BEOGRADSKA ŽANDARMERIJA: Priveli oko 200 ljudi i našli 86 lica sa poternicom!

Pripadnici beogradskog odreda Žandarmerije, koji svakodnevno patroliraju glavnim gradom, tokom protekle godine proverili su identitet više od 5.000 osoba, 200 njih su priveli po raznim osnovama i pronašli 86 osoba za kojima se tragalo, kao i veću količinu narkotika i oružja, piše list Policija danas.

Patrole beogradskog odreda Žandarmerije tokom 2017. godine su na delu uhvatile više razbojnika i kradljivaca, pronašle ukradena vozila i registarske tablice, za kojima su bile raspisane potrage, kao i veće količine droge i oružja.

Oni su, takođe, brzom i efikasnom reakcijom pronašli više osoba koje su na ulici počinile razbojništva nad građanima.

Opremljeni su za sve zadatake, od preventivnog pešačkog patroliranja do odgovora na visoko rizične situacije. Njihova obučenost i spremnost stalno se podiže kroz obuke i uvežbavanje realnih situacija sa kojima se mogu susresti na terenu, izjavio je komandant odreda Boro Gladović.

Kako je objasnio, patrole, između ostalog, preventivno obilaze diplomatska i konzularna predstavništva, delove grada u kojima se okuplja veći broj građana kako bi sprečili eventualno narušavanje javnog reda i mira, ali i lokacije gde borave migranti

Izvor: Kurir
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter