parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

AMSS: Opasnost od naizgled suvih kolovoza!

 

 

 Auto-moto savez Srbije upozorio je večeras vozače na opasnost koja preti od naizgled suvog kolovoza.

Kako se navodi u saopštenju, na pojedinim deonicama naizgled suv kolovoz je ipak dovoljno vlažan da pri nižim temperaturama stvori poledicu koju je teško primetiti, a zbog čga se moze izgubiti kontrola nad vozilom.

 Blagi porast dnevnih temperatura doprinosi dobroj prohodnosti puteva, međutim donosi opasnost od odrona, a najviše ih ima pored Ibra, između Kraljeva i Raške, na đerdaspkoj magistrali od Velikog Gradišta i Donjeg Milanovca ka Kladovu, a ima ih i kroz Ovčarsko-kablarsku, Gredeličku, Sićevačku i Drensku klisuru, dodaje se u saopštenju.

 Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta. Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu "Horgoš" su 180 minuta, a na prelazu "Batrovci" oko 60 minuta.

 Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima, dodaje se u saospstenju.

 

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/Auto-moto savez Srbije AMSS

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Cetvrtak
04:30 Dobro jutro Srbijo
07.00 Dobro jutro Srbijo
11:00 Parovi Jutarnja Kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja Kafica
12:55 Vesti
13:10 Parovi Jutarnja Kafica
14:55 Parovi - Live
16:15 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:05 Kviz: Naslovna strana
18:35 UPOZNAJTE PAROVE
20:00 Srbija na dlanu
21:00 Parovi - Roditeljski sastanak
sledi Parovi - Live