Izvor:
22.01.2018 u 04:04
0

ZAVEJAN AUTOBUS: Zaglavljeno 30 planinara kod Kučeva!

Autobus sa 30 planinara iz Beograda, koji se vraćao iz sela Ceremošnja, zbog neočišćenog kolovoza koji je potpuno poledio, oko 17 sati ostao je zaglavljen na samo tri kilometra od uključenja na magistralni put Kučevo – Majdanpek, odnosno šest kilometara od grada Kučeva.

Vođa puta nekoliko puta je kontaktirao MUP i obavestio nadležne o nezavidnoj situciji u kojoj su se našli sportisti iz Beograda. Međutim, ni posle dva sata čekanja, uprkos obećanjima da će doći vozilo za čišćenje snega, ono nije došlo (navodno je moralo da se vrati jer nije imalo lance na točkovima), a situacija postaje sve gora i gora jer sneg neprestano pada.

Autobus koji stoji na krivini sa koje ne može da se pomeri predstavlja i opasnost za druga vozila koja ih planinskih sela u velikom broju zbog posete prijateljima koji proslavljaju Svetog Jovana, prolaze ovim putem.

Vozač autobusa je veoma zabrinut jer neprekidne padavine ne obećavaju ništa dobro i ako u najkraće vreme ne stigne ekipa za raščišćavanje puteva, po svoj prilici će putnici iz Beograda dočekati zoru u zavejani u planini.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/RadioLunaUzice

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter