Izvor:
22.01.2018 u 19:52
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ POSLE OBILASKA SAOBRAĆAJNICA NAREDILA: Odmah postaviti ležeće policajce i preduzeti sve druge mere da bi deca bila bezbedna!

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja infrastrukture Zorana Mihajlović je naložila "Putevima Srbije" da hitno preduzmu mere da obezbede državni put koji prolazi kroz Mladenovac u blizini škole ležećim policajcima i dodatnom saobraćajnom signalizacijom.

Ona je to nazložila posle obilaska saobraćajnice u zoni OŠ "Kosta Ðukić" u gradskoj opštini Mladenovac, a koja predstavlja jednu od „crnih tačaka” u ovoj opštini sa stanovišta bezbednosti u saobraćaju, saopštilo je resorno ministarstvo.

– U zoni škole svakodnevno prolazi oko 1.000 dece koja idu u školu ili vrtić, prelazeći put koji nije bezbedan. Tražila sam od „Puteva Srbije“ da odmah postave ležeće policajce i preduzmu sve druge mere kako bi deca bila bezbedna kad idu u školu – istakla je Mihajlovićeva.

Ona je rekla da je Vlada kao strateški cilj u oblasti bezbednosti u saobraćaju postavila da do 2020. nijedno dete ne pogine u saobraćaju i zato se mora posebna pažnja posvetiti „crnim tačkama“ u zoni škola.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter