Izvor:
23.01.2018 u 18:39
0

U SUSRET ZIMSKOM RASPUSTU: Besplatne predstave za decu!

Opština Palilula, u susret zimskom raspustu, pripremila je besplatne predstave za svu decu, predškolskog i školskog uzrasta, sa teritorije svoje opštine.

Predsednik opštine Aleksandar Jovičić tim povodom istakao je da će deca tokom zimskog raspusta imati priliku kvalitetno da provedu slobodno vreme i da uživaju u predstavama Aska i vuk, Pinokio, Vukašin i Crvenkapa, Zemlja dembelija i mnogim drugim.

– Mi smo poslednjih godinu i po dana pokazali da je nam je briga o deci uvek prioritet i da ćemo i u budućnosti brinuti da oni izrastu u čestite i odgovorne ljude, da sutra vode i ovaj grad i ovu državu, da budu doktori, piloti, vojnici i sve ono što je neophodno ovoj zemlji, a i da brinu o nama koji ćemo jednog dana biti nejaki i stari, – rekao je Jovičić.

Besplatne predstave krenule su 21. januara i izvodiće se sve do maja u Centru za kulturu "Vlada Divljan"

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/MagicDent_Bg

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter