Izvor:
18.07.2016 u 13:00
0

POPODNE RAZVEDRAVANJE: Toplije vreme dolazi USKORO! (VIDEO)

U Srbiji će danas prepodne biti pretežno oblačno, još ponegde sa slabom kišom, uglavnom u centralnim, južnim i istocnim krajevima, a poslepodne postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Vetar umeren i jak, severozapadni, popodne i uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura od 12 na jugu i jugoistoku do 16 stepeni na istoku, najviša dnevna od 22 na jugu do 27 stepeni na severu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će prepodne biti pretežno oblačno, povremeno sa slabom kišom. Poslepodne prestanak padavina i delimično razvedravanje. Duvaće vetar umeren, pre podne kratkotrajno i jak, severozapadni, posle podne u slabljenju. Jutarnja temperatura oko 15, najviša dnevna oko 25 stepeni.

U Srbiji će u utorak i sredu, prema izgledima vremena za sedam dana, do 25 jula, biti umereno i potpuno oblačno, malo toplije, u većini mesta suvo, samo ponegde u centralnim, južnim i istočnim krajevima sa kratkotrajnom kišom, a na severu sa dužim sunčanim periodima. Zatim do nedelje pretežno sunčano i toplo. Krajem perioda prolazno naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, navodi RHMZ.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter