Izvor:
02.02.2018 u 14:00
0

STANJE NA PUTEVIMA: Saobraćaj umerenog intezinteta, oprez zbog kiše!

Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta i na frekventnim putnim pravcima odvija se bez većih gužvi i zastoja, saopšteno je danas iz Auto-motosaveza Srbije.

Podsećaju ipak da je petak za većinu poslednji radni dan ove nedelje, i da će već u prvim popodnevnim časovima na putevima biti i veći broj vozila. Iz AMSS vozače obaveštavaju da Srbiju u većem delu danas očekuje toplo i sunčano vreme, ali da su u pojedinim delovim najavljene padavine, te podsećaju da kiša smanjuje vidljivost, a voda koja popunjava neravnine i druga oštećenja predstavlja dodatnu opasnost u vožnji.

Vozači treba da drže veće odstojanje, voze sporije i bez rizičnog preticanja.

Saopšteno je i da su na graničnim prelazima na putničkim terminalaima zadržavanja do 30 minuta.

Kako je navedeno, često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima sa srpske strane.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter